Farming Simulator

Farming Simulator 1.0.13

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

Het platteland in de palm van je hand

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Farming Simulator 16 een goed alternatief.Het boerenleven roept eens te meer met Farming Simulator voor Android. In de game stap je op de trekker en krijg je de leiding over een boerderij.Heb... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Vooruit plannen
  • Prima graphics

TEGEN

  • Mist een doel
  • Langzaam spelverloop
  • Onnauwkeurige besturing

Gemiddeld
6

Deze download is niet langer beschikbaar. Wellicht is Farming Simulator 16 een goed alternatief.

Het boerenleven roept eens te meer met Farming Simulator voor Android. In de game stap je op de trekker en krijg je de leiding over een boerderij.

Heb je Farming Simulator voor de pc wel eens gespeeld, dan biedt de mobiele versie een bekend recept. Je haalt de maaidorser, ploeg of tractor van stal om te zaaien, oogsten en uiteindelijk je gewassen te verkopen. In de Android-versie bestuur je al het landbouwmaterieel door je telefoon te kantelen en via een virtuele schuifknop bepaal je de snelheid waarmee je te werk gaat.

Farming Simulator spelen draait om efficiëntie. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je opdrachten voltooit, maar om een maximale opbrengt te behalen dien je goed na te denken over deze volgorde. Hetzelfde geldt voor het verkoopgedeelte van Farming Simulator: niet elk seizoen is goed voor elk gewas. Prijzen fluctueren, waardoor je goed moet anticiperen op je boerenbeleid.

Ondanks deze diepgang is Farming Simulator voor Android geen topgame. Te veel visuele foutjes, het lage speeltempo en onrealistische physics gooien mest in het eten. Ook ontbreekt een verhaal of andere motivator in de carrièremodus, zodat de game nergens zo verslavend wordt als zijn grote broer op de pc.

Op de smartphone gaat veel van de Farming Simulator-glorie verloren. Te veel oneffenheden en te weinig ziel leiden tot een Android-game die aspirant-agrariërs slechts deels zal volkoren.

Meeste downloads Racespellen voor android

Beoordelingen about Farming Simulator

Promotie×