Farming Simulator

Farming Simulator voor iPhone

Word de koning van het weiland met Farming Simulator 14

Fans van Farming Simulator zijn vast blij met deze mobiele versie. Het spel is namelijk opnieuw ontworpen voor touch-apparaten.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Farming Simulator op je mobiel
  • Leuk en verslavend

TEGEN

  • Slechte besturing
  • Beperkte tutorial
  • In-app aankopen

Gemiddeld
6

Fans van Farming Simulator zijn vast blij met deze mobiele versie. Het spel is namelijk opnieuw ontworpen voor touch-apparaten.

Het boerderijbedrijf op je mobiel

Farming Simulator 14 is inmiddels een gevestigde naam als het om boerderijsimulaties gaat. Deze mobiele versie is aangepast aan het nieuwe medium, waardoor de game minder functies heeft dan de immens populaire pc-versie.

Net zoals bij de pc-versie moet je je boerenbedrijf zo goed mogelijk draaiende houden. Koop nieuwe tractors en oogstmachines, teel je gewassen, verkoop je producten en nog veel meer. Het spel heeft veel mogelijkheden.

In de winkel koop je allerlei nieuwe voertuigen - zolang je financiën het toelaten. De voertuigen die we kennen uit het originele spel, zijn hier slechts beschikbaar tegen een dure in-app aankoop. 

Schijn bedriegt

Op het eerste gezicht lijkt Farming Simulator 14 heerlijk te spelen, instinctief en goed doordacht.  Helaas wordt ons enthousiasme al snel teniet gedaan door de tekortkomingen van de fysica. Het is allemaal wel erg simpel en verre van realistisch: bij een botsing gebeurt er in feite helemaal niets met je voertuig.

De tutorial van Farming Simulator 14 duurt slechts 30 seconden, wat veel te weinig is om het spel onder de knie te krijgen. Je moet het dus maar zelf uitzoeken. Ben je niet bekend met de serie, dan is dit nog behoorlijk lastig en word je gedwongen de online handleiding erbij te zoeken, waardoor je de app weer moet verlaten. Dat is natuurlijk erg onhandig.

Mooie graphics

De graphics van Farming Simulator 14 zijn uitstekend. Texturen en patronen zijn erg realistisch en een lust voor het oog. De geluiden zijn echter niet altijd van dezelfde hoge kwaliteit. Toch is het een genot de voertuigen te zien rijden op de kleine weggetjes en over de velden.

Conclusie

Fans zullen vast genieten van deze mobiele versie. Het spel biedt voldoende landbouwproducten en voertuigen om je een hele tijd mee te vermaken. Spijtig genoeg moet je de betere voertuigen met een in-app aankoop aanschaffen en is de fysica niet om over naar huis te schrijven.

Meeste downloads Utility games voor iphone

Farming Simulator

Download

Farming Simulator 1.3.4

Beoordelingen about Farming Simulator

×