Farming Simulator

Farming Simulator voor Mac

Is het wel zo lekker op de trekker?

Farming Simulator laat zien dat het leven van een boer niet altijd over rozen gaat. Je moet als agrariër namelijk voor dag en dauw op om de oogst bijtijds binnen te halen. Deze simulator speel je gelukkig op elk gewenst moment van de dag.Anders... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Echte tractoren
  • Veel bewegingsruimte

TEGEN

  • Weinig (geen) actie

Goed
7

Farming Simulator laat zien dat het leven van een boer niet altijd over rozen gaat. Je moet als agrariër namelijk voor dag en dauw op om de oogst bijtijds binnen te halen. Deze simulator speel je gelukkig op elk gewenst moment van de dag.

Anders dan in Farmville, moet je met Farming Simulator echt aan de slag. Even een paar keer klikken is niet voldoende. Je kiest voor 'careermode' en je leven als boer begint. Je start met een beperkt budget dat je moet uitbouwen. Lukt dat, dan koop je nieuwe gereedschappen en voertuigen. Zo rijd je rond in bestaande tractoren en heb je talrijke gereedschappen om de oogst te optimaliseren. Farming Simulator biedt ook een digitale knecht voor als je wat hulp nodig hebt.

Grafisch zit het spel netjes in elkaar maar verwacht geen spektakelshow. Heb je overigens net Racer gespeeld, dan zal het tempo van je tractor in Farming Simulator nogal tegenvallen. Ook de spelervaring zelf is allesbehalve enerverend te noemen. De makers lijken te willen aantonen dat het leven van een boer echt niet opwindend is.

Farming Simulator is een langzaam en weinig prikkelend spel. Qua spelbeleving raden we je aan het echte platteland op te gaan. Heb je altijd al boer willen zijn maar wil je niet de regen in? Haal dan je oogst binnen met Farming Simulator.

Meeste downloads Simulators voor mac

Farming Simulator

Download

Farming Simulator for Mac 2011

Beoordelingen about Farming Simulator

Promotie×